GPS Tracking - sistem de monitorizare a flotei auto

SmartFleet este o solutie care integreaza si foloseste dispozitive de urmarire prin GPS de la o varietate de furnizori atat din Romania cat si din SUA pentru a indeplini o gama larga de cerinte tehnice, la cel mai bun raport calitate-pret pentru clientii sai. Dispozitivele de urmarire au capacitati diferite, cum ar fi:  bateria de rezerva, intrari/iesiri digitale, intrari/iesiri analogice, RS232, comunicare audio, interfata CanBUS/FMS, VSS, contorul de parcurs intern, accelerometru, tehnologie 1-wire pentru senzorii cheie Dallas, etc.

Dispozitivele de monitorizare GPS vor fi alese in functie de necesitatile companiei dumneavoastra, dar mai ales in functie de zona pe care doriti reducerea costurilor si optimizarea acestora.

Echipa Smartfleet recomanda clientilor sai cele mai bune echipamente de urmarire prin GPS atat din punct de vedere calitativ, cat si comercial, interesul fiind acela de a ajuta clientul sa aleaga cea mai fiabila solutie. Cea mai buna solutie de urmarire prin GPS este cea care ajuta compania sa reduca multe costuri (consumul de benzina, trasee ocolitoare, comportament agresiv in trafic, foi de parcurs automate, etc).

Pentru mai multe informatii va rugam sa completati formularul nostru de contact.